« Kick Off de Braak»

Gepubliceerd op 04-10-2019

Op zondag 6 oktober vindt er tussen 10:00u en 14:00u op Sportpark de Braak een feestelijke Kick Off plaats! 
Dit is in het kader van de start van de bouw van Sport- en (Be)leefcampus de Braak: de nieuwe hotspot voor onderwijs, gezondheid en sport. 
We geven die dag een voorproefje van de toekomst van de nieuwe campus en openen feestelijk de twee nieuwe kunstgrasvelden samen met wethouder Harrie van Dijk, rector Paul Metzemaekers van OMO Scholengroep Helmond en voetballer(tje)s van verschillende verenigingen. Ook zijn er een hele boel sport- en spelactiviteiten te beleven voor jong en oud, georganiseerd door verschillende partners en verenigingen van/op de Braak. Denk aan clinics door Heel Helmond Sport en allerlei voetbalspellen door SV De Braak, maar ook tennis clinics, interactieve sportgames en OldStars sporten voor senioren. Daarnaast is de Meidenbus van de partij en kun je een gratis gezondheidscheck laten doen. Ook kun je allerlei informatie krijgen over de bouwontwikkelingen op De Braak en de onderwijsactiviteiten van het Dr.- Knippenbergcollege en de Praktijkschool.

Uiteraard willen wij de omliggende wijken van de Braak hier graag persoonlijk voor uitnodigen.

Daarom mailen wij u, de wijkraad. De inwoners van uw wijk zijn namelijk de mensen die waarschijnlijk het meest mee krijgen van de ontwikkelingen van de campus. Wij willen hen laten weten dat zij op zondag 6 oktober van harte zijn uitgenodigd om te komen kijken naar al wat er is te beleven op de nieuwe campus. 

 

Is er een mogelijkheid om onze poster te delen?

Om de dag tot een groot succes te maken en zoveel mogelijk Helmondse gezinnen te ontvangen, hebben wij promotiemateriaal laten maken. Wij zouden het geweldig vinden als jullie dit willen/kunnen delen met de bewoners, wellicht kunnen ophangen in het wijkhuis of plaatsen op een gezamenlijke pagina/website indien die bestaat. 

Het volledige programma van de Kick Off is te vinden op www.campusdebraak.nl/kickoff

34e83758-ed26-4374-b100-3627d00fa1dd-1570191308.JPG